Wij zijn de Variabele. Die naam zegt in één woord hoe we zijn. Klanten maken regelmatig nieuwe veranderingen door. Markten zijn beweeglijk en snel. Het is telkens weer verschillend waarvoor, in welke rol, waar en op welk moment een klant ons wil inzetten. We hebben plezier in ons werk. Hoe kan het ook anders. Wanneer je met een mooie club vakmensen wordt uitgedaagd om steeds beter in je nieuwe rol te groeien. Om de bebouwde omgeving mooier, leefbaarder en duurzamer te maken. 

Alle vacatures

Projectondersteuner dagelijks- en mutatieonderhoud

In deze functie ben je het aanspreekpunt voor de klant (opdrachtgever, huurder en gebruiker), stuur je vaklieden aan en houd je toezicht op het uitgevoerde werk. Je verzorgt de administratieve voorbereiding en het plannen en organiseren van de werkzaamheden.

Lees meer

Financieel administratief medewerker (m/v)

In deze functie haal je jouw werkplezier uit het stroomlijnen van cijfers, uit het analyseren van data die je eigenhandig hebt ingevoerd in onze geautomatiseerde systemen en vervolgens hebt gecontroleerd.

Lees meer

E&W-monteur

Als allround vakman ben je veelal werkzaam in de bewoonde woning. Je verricht alle voorkomende soorten kleinschalig timmerwerk, schilderwerk, metselwerk, tegel- en stucwerk, elektro- en loodgieterswerk.

Lees meer

Timmerkrachten (houtrotreparateurs)

Als timmerkracht (houtrotreparateur) verwijder je (waar nodig) hout(constructies) en plaats of herstel je deze. Daarnaast verricht je beglazings-, kit- en schilderwerk.

Lees meer

Teamleiders

Als teamleider heb je de dagelijkse leiding over uitdagende en afwisselende projecten. Daarnaast werk je zelf mee als (allround) vakman.

Lees meer

Schilders

Als schilder ben je werkzaam op uitdagende en afwisselende projecten. Hier verricht je zelfstandig schilderwerkzaamheden en aanverwante werkzaamheden zoals houtreparatie en glas zetten.

Lees meer