We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

werken bij de variabele: 0800-7107

We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

De Variabele

Wij zijn de Variabele. Die naam zegt in één woord hoe we zijn. Klanten maken regelmatig nieuwe veranderingen door. Markten zijn beweeglijk en snel. Het is telkens weer verschillend waarvoor, in welke rol, waar en op welk moment een klant ons wil inzetten. We hebben plezier in ons werk. Hoe kan het ook anders. Wanneer je met een mooie club vakmensen wordt uitgedaagd om steeds beter in je nieuwe rol te groeien. Om de bebouwde omgeving mooier, leefbaarder en duurzamer te maken.

Beschrijving

Opleiden en ontwikkelen van medewerkers staat al jaren centraal binnen De Variabele. Dit doen we (onder andere) binnen ons eigen ontwikkelcentrum. Vanaf september voegen we hier een extra traject aan toe: het traineeship.

Werkzaamheden

In het traineeship ontwikkel je je door mee te werken op een of op verschillende afdeling(en) binnen De Variabele. Ervaren collega’s nemen je mee en je volgt trainingen en opleidingen. Na het traineeship wacht er een leuke baan (bijvoorbeeld als projectondersteuner of medewerker KlantenService en Reparatieverzoeken) op je!

Kwalificaties

Denk jij op HAVO/MBO-4 niveau, ben jij een starter of instromer op de arbeidsmarkt en heb je affiniteit met bouw? Kom dan eens op gesprek! Interesse? Neem contact met Cindy Scholten (t. 06-10405319).

Voorwaarden

Binnen De Variabele draait het om 5 kernwaarden: betrokken, loyaal, verbinden, vindingrijk en plezier.

Onze organisatie telt inmiddels ruim 250 medewerkers, verdeeld over 5 vestigingen. Met een platte structuur en korte lijnen gaan we nog steeds als in een familiebedrijf met elkaar om: betrokken en loyaal. We laten elkaar niet vallen als het even tegenzit, juist dan zijn we er ook! We brengen mensen bij elkaar, onderzoeken en wisselen ideeën uit en knopen oplossingen aan elkaar. Anders gezegd, we verbinden en zijn vindingrijk. Dit alles resulteert in plezier. Plezier met collega’s, zowel tijdens als buiten het werk. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse bouwvakbijeenkomst, jaarafsluiting en de diverse (sport-) activiteiten die we organiseren.

In ons Ontwikkelcentrum krijg je de ruimte en mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Ervaren collega’s zorgen voor de (interne) coaching.

Vanzelfsprekend bieden we je bij De Variabele een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Naast een prima salaris en pensioenvoorziening kennen we een pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden, een leasefietsplan, een sport-abonnement en voordeel bij onze vaste partners.