service

Werken bij De Variabele

Wil jij ook de bebouwde omgeving mooier, leefbaarder en duurzamer maken? En doe je dat bij voorkeur samen met leuke collega’s in een plezierige omgeving? Dan biedt De Variabele je volop kansen en groeimogelijkheden die bij je passen! In verschillende regio’s in midden en oost Nederland. Uiteenlopend van innovatie en klantcommunicatie, naar onderhoud en milieutechniek. Maak gebruik van onderstaand formulier, of upload je CV, dan nemen we contact met je op. Je kunt ook gebruik maken van ons uitgebreide sollicitatieformulier Projecten of het sollicitatieformulier Service, dan zie je direct hoe divers onze werkzaamheden (kunnen) zijn. In het formulier laat je veel specifieke informatie achter en beoordelen we snel voor welke functie je het meest geschikt bent. Wil je meer weten of heb je nog vragen? Bel ons dan en we helpen je graag verder.

Solliciteer snel

5 + 9 =

Stuur je CV

Is er geen geschikte vacature, maar wil je wel je gegevens achterlaten voor toekomstige vacatures?

Uitgebreid sollicitatieformulier Projecten

Sollicitatieformulier projecten


  • Opleidingen


  • Werkervaring

  • Referentie

  • Werkzaamheden

Functies

Glaszetters

Als glaszetter ben je werkzaam op uitdagende en afwisselende projecten. Je plaatst alle voorkomende soorten glas (enkel, dubbel, speciaal glas) en werkt het glas, kozijn en de sponning zodanig af dat er geen lekkage ontstaat.

Projectondersteuner (calculator-werkvoorbereider) onderhouds- en renovatieprojecten

De projectondersteuner verzorgt de (bouwkundige) calculaties van renovatie- en onderhoudsprojecten. Hij (of zij) maakt betrouwbare offertes voor de klant, verzorgt de werkvoorbereiding, inventariseert het benodigde materiaal en bestelt het op tijd. Samen met de projectleider volgt de projectondersteuner het verloop van het project.

Projectleider onderhouds- en renovatieprojecten

Als projectleider ben je gedurende het gehele proces (van projectdefinitie tot en met projectoplevering) verantwoordelijk voor de algehele technische en organisatorische leiding voor jouw projecten.

Open sollicitatie stage

Ben je op zoek naar een leerzame en uitdagende plek om stage te lopen? Bij De Variabele kan dit!

Timmerkrachten (houtrotreparateurs)

Als timmerkracht (houtrotreparateur) verwijder je (waar nodig) hout(constructies) en plaats of herstel je deze. Daarnaast verricht je beglazings-, kit- en schilderwerk.

Teamleiders

Als teamleider heb je de dagelijkse leiding over uitdagende en afwisselende projecten. Daarnaast werk je zelf mee als (allround) vakman.

Schilders

Als schilder ben je werkzaam op uitdagende en afwisselende projecten. Hier verricht je zelfstandig schilderwerkzaamheden en aanverwante werkzaamheden zoals houtreparatie en glas zetten.

Uitgebreid sollicitatieformulier Service

Sollicitatieformulier service


  • Opleidingen


  • Werkervaring

  • Referentie

  • Werkzaamheden

Functies

E&W-monteur

Als allround vakman ben je veelal werkzaam in de bewoonde woning. Je verricht alle voorkomende soorten kleinschalig timmerwerk, schilderwerk, metselwerk, tegel- en stucwerk, elektro- en loodgieterswerk.

Open sollicitatie stage

Ben je op zoek naar een leerzame en uitdagende plek om stage te lopen? Bij De Variabele kan dit!