We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

werken bij de variabele: 0800-7107

We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

Projectleider Dagelijks- en Mutatieonderhoud

Regio Elst
32-40 uur per week

Introductie

Ben je toe aan een volgende stap als technisch projectleider in het Dagelijks- en Mutatieonderhoud?

En wil je…

 • Het woonplezier van bewoners verbeteren door de technische en organisatorische leiding te nemen binnen het dagelijks- en mutatieonderhoud.
 • Werken in een omgeving waar continue verbetering en klantgerichtheid centraal staat.
 • Naast de dagelijkse werkzaamheden betrokken worden bij projecten om de werkzaamheden (nog) effectiever en efficiënter te laten verlopen.

Kom dan bij ons team als Projectleider Service!

Functie

Van een kleine verbouwing tot een renovatie van een badkamer, keuken of toilet. Als Projectleider ben jij verantwoordelijk voor de gehele technische en organisatorische leiding van het dagelijks- en mutatieonderhoud.

Concreet betekent dit dat je:

 • opnames doet van reparaties, renovaties en mutatiewoningen.
 • een planning opstelt voor onze vakmensen en ketenpartners. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers (woningbouwcorporatie, huurder en gebruiker), leveranciers en vaste ketenpartners over planningen, wijzigingen en inkoop.
 • zorgdraagt voor een volledig projectdossier. Houdt meer- en minderwerk bij en maakt de projecten klaar voor de facturatie.
 • de uitvoering van het project begeleidt en opleveringen bijwoont.
 • materialen bestelt en relevante vergunningen aanvraagt.
 • je team begeleidt, motiveert en ontwikkelt. Je ondersteunt vakkrachten bij technische problemen of klantvragen.

Naast de dagelijkse werkzaamheden word je betrokken projecten om de werkzaamheden (nog) effectiever en efficiënter te laten verlopen. Het met de opdrachtgever stroomlijnen van de processen is hier een voorbeeld van.

Functie-eisen

Je bent positief ingesteld, communicatie met betrokkenen gaat jou goed af en je bent niet bang om jouw mening te geven, én in sommige gevallen te laten gelden. Je gelooft in eigen kunnen en weet mensen te overtuigen met jouw ideeën. Je neemt graag het initiatief vanuit jouw ruimte ervaring in de bouw. Het is een pre als je al ervaring hebt met het werken op basis van de RGS-methodiek.

 • Je hebt minimaal een MBO-werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt financieel inzicht, kunt financiële gegevens interpreteren en omzetten in acties die de projecten ten goede komen.

Herken je jezelf hierin? En heb je zin om aan de slag te gaan?

Aanbod

We bieden een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Naast een uitstekend salaris krijg je van ons:

 • uitzicht op een vast dienstverband;
 • een goede pensioenregeling, waarvan De Variabele 75% betaald;
 • 30 vrije dagen bij een fulltime dienstverband;
 • een laptop, telefoon en andere voorzieningen die nodig zijn om je werk goed uit te kunnen voeren;
 • een pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder het leasefietsplan, korting op een sportschool abonnement, korting bij vaste leveranciers en collectieve verzekeringen;
 • een open cultuur waar werkplezier centraal staat;
 • een introductieprogramma, onze Opstaptraining, waarin we je in een aantal ochtenden klaarstomen  voor jouw rol binnen De Variabele;
 • veel mogelijkheden om via opleidingen en trainingen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
 • en vooral een betrokken en ambitieus team om mee samen te werken. 

Inlichtingen

De rol als Projectleider Service is uitdagend en afwisselend. Je bent de drijvende kracht achter ons team, waarbij je samenwerkt met Projectondersteuners voor werkvoorbereiding en calculaties, vakkrachten aanstuurt en zorgt voor een vlotte projectuitvoering. Je bent de schakel tussen het team en de Proceseigenaren, waarbij je ervoor zorgt dat alle projectfasen soepel verlopen. 

Dit zijn wij

Organisatie

De Variabele is gespecialiseerd in renovatie, onderhoud en verduurzaming van vastgoed. Dat doen we veelal voor woningcorporaties in de regio’s Nijmegen, Elst, Doetinchem, Helmond of Veenendaal. We zijn jaren geleden ontstaan uit een fusie van 3 familiebedrijven. Vandaar ook onze platte structuur, korte lijnen en betrokken en loyale collega’s. We lopen graag voorop, bijvoorbeeld met innovatieve oplossingen voor verduurzaming. Maar ook door vernieuwende samenwerkingen aan te gaan met onze partners. We dagen elkaar graag uit om mee te denken over de verbetering van processen.

En gaat jouw maatschappelijke betrokkenheid net als die van ons verder dan de sociale huursector? Mooi! Dan doe je vast en zeker mee aan onze jaarlijkse vrijwilligersdag De Variabele Doet! Zo bouwden we al eens een dak boven de kinderboerderij van een Bio Vakantieoord. En klusten we voor het Leger des Heils. Gaaf toch?

Meer informatie? Neem contact op met Cindy Scholten

Vacature delen

Sollicitatieprocedure

Vind de vacature die bij je past en druk op de ‘solliciteer’ button. Vul het sollicitatieformulier in en upload je CV.

Binnen 5 werkdagen ontvang je een persoonlijk antwoord via de mail of telefonisch via onze recruiter.

Bij interesse plannen we een eerste kennismakingsgesprek in. Dit is vaak met de afdelingsmanager en een collega van HR.

Allebei nog steeds enthousiast? Dan volgt er een tweede gesprek of een meeloopdag. Maak kennis met je toekomstige collega’s.

Pas jij perfect in ons team? Dan ontvang je een persoonlijk salarisvoorstel inclusief alle arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie.

Is alles akkoord? Welkom bij de Variabele! We kijken uit naar je komst.