We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

werken bij de variabele: 0800-7107

We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

Vacature

Voor de regio Duiven zijn we op zoek naar een:

Vakman Servicebonnen (m/v)

Als vakman ben je werkzaam in de bewoonde woning. In overleg met het Klantteam Service- en Reparatie (KSR) wordt je ingepland op de (kleinere) servicebonnen. Je verricht alle voorkomende soorten kleinschalig timmerwerk, schilderwerk, tegel- en stucwerk, maar kunt ook worden ingepland op de beoordeling van de uit te voeren werkzaamheden.

Je werkt op basis van werkopdrachten, waarbij je de precieze aanpak en manier van uitvoeren ter plekke beoordeelt. Waar nodig overleg je met het KSR over de uitvoering van de werkzaamheden.

Werken in het service-onderhoud betekent dat een klus gemiddeld een paar uur doet. Elke dag is daarmee bij ons verrassend anders!

 

Wat bieden we

We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een arbeidsovereenkomst bij De Variabele. We bieden je opleidings-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Je werkt in een dynamische en afwisselende werkomgeving, in een goede werksfeer met energieke collega’s . Als vakman krijg je een volledig ingerichte bus ter beschikking.

We hebben het werk zo georganiseerd dat je veelal in je eigen omgeving werkzaam bent. Lange reistijden komen daarmee nauwelijks voor!

Wat vragen we

We zoeken vakmensen met enkele jaren ervaring als timmerman of tegelzetter/stukadoor. Vakmensen die in staat om zelfstandig en nauwkeurig te werken.

Klantgericht werken is voor jou een must, je bent pas tevreden als de opdrachtgever ((en) de bewoner) tevreden is.

Interesse

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Rolf Rüthers (rruthers@devariabele.nl, 06 – 53  41 13 41) of met Ingrid Meijer (personeelszaken@devariabele.nl, 06 – 20 59 87 40).

Sollicitatieprocedure

Reageren kan op een aantal manieren:
1. je vult het online sollicitatieformulier in.
2. Je uploadt je CV.
3. je stuurt je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@devariabele.nl.
Binnen vijf werkdagen ontvang je een persoonlijk antwoord. Als er vragen of onduidelijkheden zijn kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met personeelszaken: 0800-7107.

Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een kennismaking met je. Tijdens deze kennismaking spreek je met je toekomstig leidinggevende(n).

Hebben we allebei een positief gevoel overgehouden aan het gesprek? Dan plannen we een tweede gesprek en eventueel een meeloopdag. Op deze manier leren we elkaar goed kennen.

Hebben we na de bovengenoemde stappen vertrouwen in elkaar? Dan nemen we contact met je op om je een passend aanbod te doen.

En dan….op naar je eerste werkdag bij
De Variabele!