Voor de vestiging Veenendaal zijn we op zoek naar:

Stagiair(e) projectondersteuning

Een projectondersteuner is gedurende het gehele proces (van projectdefinitie tot en met projectoplevering) verantwoordelijk voor de technische en organisatorische ondersteuning van onderhouds- en renovatieprojecten.

Calculatiewerkzaamheden, administratieve voorbereiding, het plannen en organiseren van werkzaamheden op het gebied van schilderwerken en/of bouwkundige werken behoren tot de dagelijkse taken.

Als stagiair(e) bij De Variabele wordt je gezien als volwaardig lid van het team. In overleg met jouw stagebegeleider wordt je stapsgewijs ingezet op bovengenoemde taken.

Wat bieden we

Als stagiair(e) bij De Variabele doe je meer dan meekijken. Tijdens de stage wordt je gezien als een van de teamleden en krijg je te maken met uiteenlopende werkzaamheden. Je wordt begeleidt door een collega met veel vakkennis en die je leert de dagelijkse praktijk te koppelen aan de theorie die je je binnen de opleiding eigen hebt gemaakt.

Tijdens de stage ontvang je een bruto-vergoeding van € 250,- per 4 weken, dit is op fulltime basis.

 

 

 

Wat vragen we

Wij zijn op zoek naar een student vanuit de opleiding Nimeto of een studie Bouwkunde. Een student die gedreven en leergierig is.

Interesse

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Ingrid Meijer (personeelszaken@devariabele.nl, 06 – 20 59 87 40).

Sollicitatieprocedure

Reageren kan op een aantal manieren:
1. je vult het online sollicitatieformulier in.
2. Je uploadt je CV.
3. je stuurt je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@devariabele.nl.
Binnen vijf werkdagen ontvang je een persoonlijk antwoord. Als er vragen of onduidelijkheden zijn kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met personeelszaken: 0800-7107.

Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een kennismaking met je. Tijdens deze kennismaking spreek je met je toekomstig leidinggevende(n).

Hebben we allebei een positief gevoel overgehouden aan het gesprek? Dan plannen we een tweede gesprek en eventueel een meeloopdag. Op deze manier leren we elkaar goed kennen.

Hebben we na de bovengenoemde stappen vertrouwen in elkaar? Dan nemen we contact met je op om je een passend aanbod te doen.

En dan….op naar je eerste werkdag bij
De Variabele!