Voor onze vestiging in Nijmegen zijn op zoek naar een:

Stagiair(e) facilitair management

Binnen De Variabele hebben we al heel wat uitdagingen voor je klaar liggen!

Je gaat ons onder andere helpen met de coördinatie de verhuizing van collega’s naar ons verbouwde pand in Elst. En passant organiseer je dat (eventuele) opleverpunten worden opgelost. Daarnaast wordt je betrokken bij de (voorbereiding van) audits die gepland staan, de gereedschapskeuring, het bedrijfsnoodplan en de RI&E.

Wat bieden we

Als stagiair(e) bij De Variabele doe je meer dan meekijken. Tijdens de stage wordt je gezien als een van de teamleden en krijg je te maken met uiteenlopende werkzaamheden. Je wordt begeleidt door een collega met veel vakkennis en die je leert de dagelijkse praktijk te koppelen aan de theorie die je je binnen de opleiding eigen hebt gemaakt.

Tijdens de stage ontvang je een brutovergoeding van € 250,- per 4 weken, dit is op fulltime basis.

 

 

Wat vragen we

Wij zijn op zoek naar een student vanuit de opleiding Facilitair Management. Een student die het leuk vindt om andere te helpen en te ondersteunen. En een student die zich verdiept in het brede takenpakket dat we te bieden hebben, maar op zijn tijd ook de handen uit de mouwen steekt.

 

Interesse

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Ingrid Meijer (personeelszaken@devariabele.nl, 06 – 20 59 87 40).

Sollicitatieprocedure

Reageren kan op een aantal manieren:
1. je vult het online sollicitatieformulier in.
2. Je uploadt je CV.
3. je stuurt je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@devariabele.nl.
Binnen vijf werkdagen ontvang je een persoonlijk antwoord. Als er vragen of onduidelijkheden zijn kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met personeelszaken: 0800-7107.

Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een kennismaking met je. Tijdens deze kennismaking spreek je met je toekomstig leidinggevende(n).

Hebben we allebei een positief gevoel overgehouden aan het gesprek? Dan plannen we een tweede gesprek en eventueel een meeloopdag. Op deze manier leren we elkaar goed kennen.

Hebben we na de bovengenoemde stappen vertrouwen in elkaar? Dan nemen we contact met je op om je een passend aanbod te doen.

En dan….op naar je eerste werkdag bij
De Variabele!