We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

werken bij de variabele: 0800-7107

We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

Vacature

Voor het organiseren van het dagelijks- en mutatieonderhoud in de regio Doetinchem zijn we op zoek naar een

Projectleider dagelijks- en mutatieonderhoud

In deze functie ben je gedurende het gehele proces verantwoordelijk voor de algehele technische en organisatorische leiding van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant (opdrachtgever, huurder en gebruiker), je stuurt vaklieden aan en je houdt toezicht op het uitgevoerde werk. Je verzorgt de administratieve voorbereiding en het plannen en organiseren van de werkzaamheden. Hierin werk je nauw samen met de collega projectleider(s) en projectondersteuner(s).

Naast de dagelijkse werkzaamheden wordt je betrokken bij projecten om de werkzaamheden (nog) effectiever en efficiënter te laten verlopen.

 

 

 

Wat bieden we

We bieden je een dienstverband bij De Variabele, met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring. Binnen De Variabele kennen we de kernwaarden loyaal, betrokken, verbinden, vindingrijk en plezier. Dit uit zich in een functie waarbij we vrijheid met verantwoordelijkheid combineren.

 

Wat vragen we

We zijn op zoek naar een projectleider met een HBO werk- en denkniveau en enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met dagelijks- en mutatieonderhoud.

 

Interesse

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Ingrid Meijer (06-20 59 87 40 of personeelszaken@devariabele.nl).

Sollicitatieprocedure

Reageren kan op een aantal manieren:
1. je vult het online sollicitatieformulier in.
2. Je uploadt je CV.
3. je stuurt je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@devariabele.nl.
Binnen vijf werkdagen ontvang je een persoonlijk antwoord. Als er vragen of onduidelijkheden zijn kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met personeelszaken: 0800-7107.

Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een kennismaking met je. Tijdens deze kennismaking spreek je met je toekomstig leidinggevende(n).

Hebben we allebei een positief gevoel overgehouden aan het gesprek? Dan plannen we een tweede gesprek en eventueel een meeloopdag. Op deze manier leren we elkaar goed kennen.

Hebben we na de bovengenoemde stappen vertrouwen in elkaar? Dan nemen we contact met je op om je een passend aanbod te doen.

En dan….op naar je eerste werkdag bij
De Variabele!