We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

werken bij de variabele: 0800-7107

We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

Vacature

Binnen De Variabele zijn we op zoek naar een

Projectleider Klant

In deze functie ben je de kartrekker tijdens alle communicatieprocessen die de opdrachtgever(s) en bewoners betreffen.

Zo presenteer je het communicatieplan tijdens de presentatie van het projectplan aan de opdrachtgever en zorg je in de voorbereidingsfase van een project voor de juiste en volledige informatie die nodig is voor een optimale bewonersbegeleiding tijdens de realisatie van een project. Tijdens de projecten neem je deel aan bouwvergaderingen en aan het periodieke overleg met het projectteam.

De projectleider klant kan het best worden omschreven als een enthousiasteling met bouwkundige kennis, een sociaal hart, organisatietalent en communicatieve vaardigheden.

 

Wat bieden we

We bieden je een dienstverband bij De Variabele, met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring.

Binnen De Variabele kennen we de kernwaarden loyaal, betrokken, verbinden, vindingrijk en plezier. Dit uit zich in een functie waarbij we vrijheid met verantwoordelijkheid combineren. Binnen onze organisatie is het einddoel bekend, maar mag je grotendeels zelf het pad daarnaartoe bepalen.

Wat vragen we

Als projectleider klant realiseer je je dat de werkzaamheden vanuit De Variabele invloed hebben op het dagelijkse leven van de bewoners en daardoor voor weerstand kunnen zorgen. Je houdt hier rekening mee bij het voorbereiden en het uitvoeren van de renovatie en verduurzamingsprojecten.

Zoals gezegd zoeken we een enthousiasteling met bouwkundige kennis,  een sociaal hart, organisatietalent en communicatieve kwaliteiten.

Een kandidaat met enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Interesse

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Ingrid Meijer via 06-20 59 87 40 of personeelszaken@devariabele.nl).

Sollicitatieprocedure

Reageren kan op een aantal manieren:
1. je vult het online sollicitatieformulier in.
2. Je uploadt je CV.
3. je stuurt je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@devariabele.nl.
Binnen vijf werkdagen ontvang je een persoonlijk antwoord. Als er vragen of onduidelijkheden zijn kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met personeelszaken: 0800-7107.

Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een kennismaking met je. Tijdens deze kennismaking spreek je met je toekomstig leidinggevende(n).

Hebben we allebei een positief gevoel overgehouden aan het gesprek? Dan plannen we een tweede gesprek en eventueel een meeloopdag. Op deze manier leren we elkaar goed kennen.

Hebben we na de bovengenoemde stappen vertrouwen in elkaar? Dan nemen we contact met je op om je een passend aanbod te doen.

En dan….op naar je eerste werkdag bij
De Variabele!