Binnen De Variabele zijn we op zoek naar een

Procescoach

Als procescoach voer je de (dagelijkse) controle op bedrijfsprocessen en procesaudits uit, conform een door jou opgesteld auditplan. Bewaken en borgen zijn het middel om de teams eenduidig en herkenbaar te laten opereren. Je denkt actief mee over de inrichting en verbetering van bestaande bedrijfsprocessen, maar bent ook betrokken bij het opzetten van nieuwe processen. 

Je hebt een instruerende en coachende rol naar (nieuwe) collega’s waar het gaat om de bedrijfsprocessen.  Je bent actief binnen ons gehele bedrijf en komt in contact met alle medewerkers van De Variabele. Daarnaast adviseer je de proceseigenaar op welke manier de bedrijfsprocessen kunnen worden afgestemd bij onze missie, visie en beleid. 

De speld in de hooiberg die we zoeken denkt en werkt in structuur, maar is wars van hiërarchie en gesloten deuren. 

Wat bieden we

We bieden je een dienstverband bij De Variabele, met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring. Binnen De Variabele kennen we de kernwaarden loyaal, betrokken, verbinden, vindingrijk en plezier. Dit uit zich in een functie waarbij we vrijheid met verantwoordelijkheid combineren.

Wat vragen we

We zijn op zoek naar een collega met een HBO werk- en denkniveau. Een collega met affiniteit met vastgoedonderhoud, innovatieve producten en verbeterprocessen.

Je bent een enthousiast, energiek en proactief persoon met ondernemend vermogen en die denkt en werkt in structurele verbeteringen. Gebaande paden durf je te verlaten om vooruit te denken en alternatieven te benoemen. Je hebt de kwaliteit om anderen te sturen en te overtuigen. 

Interesse

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Cindy Scholten (06-10 40 53 19) Ingrid Meijer (06-20 59 87 40 of personeelszaken@devariabele.nl).

Sollicitatieprocedure

Reageren kan op een aantal manieren:
1. je vult het online sollicitatieformulier in.
2. Je uploadt je CV.
3. je stuurt je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@devariabele.nl.
Binnen vijf werkdagen ontvang je een persoonlijk antwoord. Als er vragen of onduidelijkheden zijn kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met personeelszaken: 0800-7107.

Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een kennismaking met je. Tijdens deze kennismaking spreek je met je toekomstig leidinggevende(n).

Hebben we allebei een positief gevoel overgehouden aan het gesprek? Dan plannen we een tweede gesprek en eventueel een meeloopdag. Op deze manier leren we elkaar goed kennen.

Hebben we na de bovengenoemde stappen vertrouwen in elkaar? Dan nemen we contact met je op om je een passend aanbod te doen.

En dan….op naar je eerste werkdag bij
De Variabele!