Binnen De Variabele zijn we op zoek naar een

Medewerker Personeel & Organisatie (m/v)

Ter ondersteuning van het huidige P&O-team (bestaande uit 2 personen), zijn we op zoek naar een collega.

Als medewerker P&O word jij verantwoordelijk voor het verzamelen, controleren, verwerken en muteren van personele gegevens. Daarnaast houd je de (digitale) personeelsdossiers up-to-date, verzorg je ziek- en herstelmeldingen en plan je (allerhande) gesprekken. Ook het beantwoorden van vragen vanuit de medewerkers (telefonisch en per mail) hoort bij de werkzaamheden.

Het betreft een functie voor 16 uur per week. De functie mag ook worden ingevuld door een student (met affiniteit met het vakgebied).

 

 

Wat bieden we
We bieden je een dienstverband van 16 uur per week bij De Variabele, met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring. Binnen De Variabele kennen we de kernwaarden loyaal, betrokken, verbinden, vindingrijk en plezier. Dit uit zich in een functie waarbij we vrijheid met verantwoordelijkheid combineren.
Wat vragen we
We zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige collega met een MBO werk- en denkniveau.

Je bent 16 uur per week beschikbaar, waarbij de werktijden in overleg zijn in te vullen.

 

Interesse
Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Cindy Scholten (06-10 40 53 19) Ingrid Meijer (06-20 59 87 40 of personeelszaken@devariabele.nl).
Sollicitatieprocedure

Reageren kan op een aantal manieren:
1. je vult het online sollicitatieformulier in.
2. Je uploadt je CV.
3. je stuurt je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@devariabele.nl.
Binnen vijf werkdagen ontvang je een persoonlijk antwoord. Als er vragen of onduidelijkheden zijn kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met personeelszaken: 0800-7107.

Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een kennismaking met je. Tijdens deze kennismaking spreek je met je toekomstig leidinggevende(n).

Hebben we allebei een positief gevoel overgehouden aan het gesprek? Dan plannen we een tweede gesprek en eventueel een meeloopdag. Op deze manier leren we elkaar goed kennen.

Hebben we na de bovengenoemde stappen vertrouwen in elkaar? Dan nemen we contact met je op om je een passend aanbod te doen.

En dan….op naar je eerste werkdag bij
De Variabele!