Voor onze vestigingen zijn we regelmatig op zoek naar:

Stagiair(e)s

Ben je op zoek naar een leerzame en uitdagende plek om stage te lopen? Bij De Variabele kan dit!

De Variabele is een vastgoedonderhoudsbedrijf met vestigingen in Doetinchem, Duiven, Nijmegen en Veenendaal. Je komt ons tegen binnen dagelijks- en mutatieonderhoud, planmatig onderhoud, groot onderhoud en complex onderhoud). 

Binnen de verschillende disciplines en binnen de ondersteunende afdelingen bieden we jaarlijks meerdere (technische) stageplaatsen aan. Op dit moment hebben we nog  enkele stageplaatsen beschikbaar! In overleg zullen we bekijken wat het beste bij je past. 

Wat bieden we

Als stagiair(e) bij De Variabele doe je meer dan meekijken. Tijdens de stage wordt je gezien als een van de teamleden en krijg je te maken met uiteenlopende werkzaamheden. Je wordt begeleidt door een collega met veel vakkennis en die je leert de dagelijkse praktijk te koppelen aan de theorie die je je binnen de opleiding eigen hebt gemaakt.

Tijdens de stage ontvang je een bruto vergoeding van € 250,- per 4 weken, dit is op fulltime basis.

 

 

Wat vragen we

Van al onze stagiaires, ongeacht de opleiding, vragen we de bereidheid om te leren en te luisteren, een gezonde dosis nieuwsgierigheid en de wil om werkzaamheden zelfstandig op te pakken. 

 

Interesse

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Ingrid Meijer (personeelszaken@devariabele.nl, 06 – 20 59 87 40).

Sollicitatieprocedure

Reageren kan op een aantal manieren:
1. je vult het online sollicitatieformulier in.
2. Je uploadt je CV.
3. je stuurt je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@devariabele.nl.
Binnen vijf werkdagen ontvang je een persoonlijk antwoord. Als er vragen of onduidelijkheden zijn kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met personeelszaken: 0800-7107.

Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een kennismaking met je. Tijdens deze kennismaking spreek je met je toekomstig leidinggevende(n).

Hebben we allebei een positief gevoel overgehouden aan het gesprek? Dan plannen we een tweede gesprek en eventueel een meeloopdag. Op deze manier leren we elkaar goed kennen.

Hebben we na de bovengenoemde stappen vertrouwen in elkaar? Dan nemen we contact met je op om je een passend aanbod te doen.

En dan….op naar je eerste werkdag bij
De Variabele!