We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

werken bij de variabele: 0800-7107

We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

Vacature

Binnen De Variabele zijn we op zoek naar een

Financieel Administratief medewerker (m/v)

In deze functie haal je jouw werkplezier uit het stroomlijnen van cijfers, uit het analyseren van data die je eigenhandig hebt ingevoerd in onze geautomatiseerde systemen en vervolgens hebt gecontroleerd.

Je werkt in het enthousiaste 5-persoons team van onze financiële administratie. Gezamenlijk zorg je ervoor dat de financiële administratie van De Variabele altijd up-to-date is. Dit geldt voor de uren-, crediteuren- en debiteurenadministratie. Werkzaamheden die je uitvoert om dit doel te bereiken zijn onder andere het controleren van de urenadministratie en verkoopfacturen. In periodes van afwezigheid van collega’s ben je ook betrokken bij het boeken van niet project gerelateerde inkoopfacturen, het boeken van de bankafschriften en de facturering van de onderhanden en uitgevoerde werkzaamheden.

Naast de dagelijkse werkzaamheden wordt je betrokken bij controle-vraagstukken en verbeterprojecten.

De werkzaamheden worden voornamelijk vanuit de vestiging Elst (bij Nijmegen) verricht. De administratie werkt nauw samen met de projectleiders op de vestigingen, om deze reden werk je regelmatig vanuit een andere vestiging.

 

Wat bieden we

We bieden je een dienstverband bij De Variabele, met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring.

Binnen De Variabele kennen we de kernwaarden loyaal, betrokken, verbinden, vindingrijk en plezier. Dit uit zich enerzijds in de korte lijnen binnen de organisatie en anderzijds in een functie waarbij we vrijheid met verantwoordelijkheid combineren.

Wat vragen we

Je bent en enthousiast persoon met een proactieve werkhouding en het vermogen om prioriteiten te stellen en gestructureerd te werken.

We zijn op zoek naar een MBO-er met enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie of een (startende) HBO-er. Je hebt een proactieve werkhouding en een sterke manier van communiceren en het vermogen om prioriteiten te stellen en gestructureerd te werken.

Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar.

Interesse

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Cindy Scholten (06-10 40 53 19) Ingrid Meijer (06-20 59 87 40 of personeelszaken@devariabele.nl).

Sollicitatieprocedure

Reageren kan op een aantal manieren:
1. je vult het online sollicitatieformulier in.
2. Je uploadt je CV.
3. je stuurt je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@devariabele.nl.
Binnen vijf werkdagen ontvang je een persoonlijk antwoord. Als er vragen of onduidelijkheden zijn kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met personeelszaken: 0800-7107.

Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een kennismaking met je. Tijdens deze kennismaking spreek je met je toekomstig leidinggevende(n).

Hebben we allebei een positief gevoel overgehouden aan het gesprek? Dan plannen we een tweede gesprek en eventueel een meeloopdag. Op deze manier leren we elkaar goed kennen.

Hebben we na de bovengenoemde stappen vertrouwen in elkaar? Dan nemen we contact met je op om je een passend aanbod te doen.

En dan….op naar je eerste werkdag bij
De Variabele!