Voor de regio’s Duiven en Nijmegen zijn we op zoek naar een:

E&W-monteur

Als E&W-monteur ben je werkzaam in het onderhoud en daarmee vooral in een bewoonde woning. Je werkt op basis van werkopdrachten, waarbij je de precieze aanpak en manier van uitvoeren ter plekke beoordeelt en kunt aanpassen.  De E&W-monteur verzorgt zelf de afstemming van zijn werkzaamheden met de opdrachtgever en/of de bewoner/gebruiker van het pand.

Je verricht alle voorkomende soorten E&W-werkzaamheden, zoals het renoveren van badkamers, keukens en toiletten, het installeren en vervangen van elektrische systemen (buiten de meterkast), het opzoeken en herstellen van lekkages en de reparaties van goten en hemelwaterafvoer.

Elke dag is bij ons verrassend anders!

 

Wat bieden we

We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een arbeidsovereenkomst bij De Variabele. We bieden je opleidings-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Je werkt in een dynamische en afwisselende werkomgeving, in een goede werksfeer met energieke collega’s . Als vakman krijg je een volledig ingerichte bus ter beschikking.

We hebben het werk zo georganiseerd dat je veelal in je eigen omgeving werkzaam bent, in dit geval in de regio tussen Nijmegen en Duiven. Lange reistijden komen daarmee nauwelijks voor!

Wat vragen we

We zoeken vakmensen die allround, communicatief vaardig en klantgericht zijn. Ben je E-monteur of W-monteur? Of nog beter, beheers je zowel E als W en heb je enkele jaren ervaring in het onderhoud? Dan ben jij wellicht de collega die we zoeken.

Beheers je nog niet alle disciplines, maar ben je bereid dit te leren? Ook dan komen we graag met je in contact.

 

Interesse

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Rolf Rüthers (rruthers@devariabele.nl, 06 – 53  41 13 41) of met Ingrid Meijer (personeelszaken@devariabele.nl, 06 – 20 59 87 40).

Sollicitatieprocedure

Reageren kan op een aantal manieren:
1. je vult het online sollicitatieformulier in.
2. Je uploadt je CV.
3. je stuurt je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@devariabele.nl.
Binnen vijf werkdagen ontvang je een persoonlijk antwoord. Als er vragen of onduidelijkheden zijn kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met personeelszaken: 0800-7107.

Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een kennismaking met je. Tijdens deze kennismaking spreek je met je toekomstig leidinggevende(n).

Hebben we allebei een positief gevoel overgehouden aan het gesprek? Dan plannen we een tweede gesprek en eventueel een meeloopdag. Op deze manier leren we elkaar goed kennen.

Hebben we na de bovengenoemde stappen vertrouwen in elkaar? Dan nemen we contact met je op om je een passend aanbod te doen.

En dan….op naar je eerste werkdag bij
De Variabele!