We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

werken bij de variabele: 0800-7107

We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

(Allround) Vakman

Regio Elst
30-40 uur per week

Introductie

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

En wil je…

 • Afwisselend werk in het onderhoud
 • Doordeweeks en overdag
 • Met een volledig ingerichte bus naar onze klanten rijden binnen de eigen regio.

Kom dan ons Service-team versterken! 

Functie

Als (allround) vakman werk je in (sociale) huurwoningen, bewoond en onbewoond. Je dagelijkse planning is gevuld met één of een aantal klussen.

De inhoud van de werkzaamheden kan per klus verschillen. Het ene moment maak je een plafond, het andere moment plaats je een nieuwe keuken of vervang je het hang- en sluitwerk in de woning.

Wat van je verwacht wordt is op voorhand duidelijk uit de werkopdracht die je van je collega’s meekrijgt. Hoe je de werkzaamheden uitvoert, bepaal jij ter plaatse en stem je af met de opdrachtgever en/of bewoner van het pand.

Concreet kun je bezig zijn met:

 • mutatiewerkzaamheden: alle werkzaamheden die nodig zijn om een huurwoning klaar te maken voor de nieuwe bewoner(s).
 • vraag-gestuurd onderhoud: een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet plaatsen in een bewoonde woning.

Je krijgt van ons een tablet en mobiele telefoon om je werkzaamheden uit te voeren. Je collega’s op kantoor zorgen voor een goede afstemming en planning. 

Ons streven is om onze vakmensen zo min mogelijk kilometers te laten rijden. Dit doen we door werkzaamheden in de buurt te plannen, maar ook door de bussen te vullen met het materiaal dat je in de projecten veel gebruikt. En natuurlijk door een goede planning waarbij het materiaal dat op het project wordt afgeleverd.

Functie-eisen

Veel afwisseling in je werk. Daar krijg jij energie van. Verantwoordelijkheid nemen in jouw werk en daarnaast rekening houden met de belangen van betrokken partijen. Dat is voor jou gesneden koek. Verder beschik je over:

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Beheersing van de Nederlandse taal om goed te kunnen communiceren met de klant.

Aanbod

We bieden een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Naast een uitstekend salaris krijg je van ons:

 • Uitzicht op een vast dienstverband.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 30 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden: doe je mee aan De Variabele Doet! of introduceer je een nieuwe collega, dan scoor je punten die je kunt omzetten in bijvoorbeeld extra vrije dagen of een bruto uitkering van maximaal €1.500,- euro.
 • Veel mogelijkheden om via opleidingen en trainingen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.
 • Een leasefietsplan en een regeling voor je sportabonnement.
 • Voordeel op aankopen bij onze vaste partners.

Inlichtingen

Je werkt (over het algemeen) samen met een collega, maar kunt altijd terugvallen op de projectleider of een collega-vakman. Loyaal, betrokken en verbinden zijn niet voor niets 3 kernwaarden binnen De Variabele.

Dit zijn wij

Organisatie

De Variabele is gespecialiseerd in renovatie, onderhoud en verduurzaming van vastgoed. Dat doen we veelal voor woningcorporaties in de regio’s Nijmegen, Elst, Doetinchem, Helmond of Veenendaal. We zijn jaren geleden ontstaan uit een fusie van 3 familiebedrijven. Vandaar ook onze platte structuur, korte lijnen en betrokken en loyale collega’s. We lopen graag voorop, bijvoorbeeld met innovatieve oplossingen voor verduurzaming. Maar ook door vernieuwende samenwerkingen aan te gaan met onze partners. We dagen elkaar graag uit om mee te denken over de verbetering van processen.

En gaat jouw maatschappelijke betrokkenheid net als die van ons verder dan de sociale huursector? Mooi! Dan doe je vast en zeker mee aan onze jaarlijkse vrijwilligersdag De Variabele Doet! Zo bouwden we al eens een dak boven de kinderboerderij van een Bio Vakantieoord. En klusten we voor het Leger des Heils. Gaaf toch?

Meer informatie? Neem contact op met Cindy Scholten

Vacature delen

Sollicitatieprocedure

Vind de vacature die bij je past en druk op de ‘solliciteer’ button. Vul het sollicitatieformulier in en upload je CV.

Binnen 5 werkdagen ontvang je een persoonlijk antwoord via de mail of telefonisch via onze recruiter.

Bij interesse plannen we een eerste kennismakingsgesprek in. Dit is vaak met de afdelingsmanager en een collega van HR.

Allebei nog steeds enthousiast? Dan volgt er een tweede gesprek of een meeloopdag. Maak kennis met je toekomstige collega’s.

Pas jij perfect in ons team? Dan ontvang je een persoonlijk salarisvoorstel inclusief alle arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie.

Is alles akkoord? Welkom bij de Variabele! We kijken uit naar je komst.